Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Rubí executen un pla contra els robatoris a comerços

En els darrers mesos d'estiu  s’han denunciat 18 robatoris consumats amb força a l’interior d’establiments comercials de la ciutat

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Rubí han executat un pla específic per combatre els robatoris amb força a comerços de Rubí. Aquest planejament inclou accions preventives i d’investigació davant d'aquests fets. En els darrers mesos d'estiu, agost i setembre, s’han denunciat 18 robatoris consumats amb força a l’interior d’establiments comercials de la ciutat.

Les accions del pla i la coordinació de recursos ha obtingut uns resultats molt positius: resolució de gairebé el 50% dels fets denunciats, detenció de 7 persones, de les quals 4 han ingressat a presó preventiva, i reducció dràstica del número de fets, apreciable en la darrera setmana d’estudi.

Tal com indica el comunicat del cos policial, les persones que han estat detingudes formen part d’un grup no ordenat ni estructurat que actuen de manera anàrquica. En total s'acumula més de 100 detencions per tot tipus de delictes, sobretot robatoris. 

Se seguiran coordinant les accions i els dispositius per continuar en la mateixa línia de treball.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.