El moviment pensionista de Rubí i Rubí Sanitat reclamen el reforç de l'atenció primària

Davant de l'anunci del nou centre hospitalari, les plataformes lamenten que no es prioritzi l'atenció primària

El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes de Rubí i Rubí per la Sanitat han mostrat la seva insatisfacció, mitjançant un comunicat, sobre la notícia de la creació d'un equipament hospitalari d'alta resolució anunciat pel conseller de Salut, Manel Balcells, la setmana passada.

Més info: Salut es compromet a construir un centre hospitalari d'alta resolució per a Rubí i Sant Cugat  

En el text, les entitats rubinenques lamenten que aquestes declaracions s'hagin fet en període electoral i expliquen que aquesta és la quarta vegada en 18 anys en la que els responsables màxims de la sanitat a Catalunya fan aquest tipus d'anuncis. A més, han reclamat donar prioritat al reforç de l'atenció primària, al retorn dels serveis especialitzats com traumatologia, cardiologia i pediatria, donar solució al transport per arribar als hospitals, i la gestió pública total de la sanitat.

Tant el moviment pensionista com Rubí per la Sanitat, esperen poder reunir-se aviat amb el conseller de Sanitat per tractar tots aquests temes, tot i que expliquen que ja han fet aquesta petició de reunió en diverses ocasions i encara no han obtingut resposta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.