El moviment pensionista i Rubí Sanitat es concentraran aquest dissabte

Els dos col·lectius se sumen a la convocatòria de COESPE i Marea Pensionista de Catalunya per defensar les pensions, la sanitat i serveis socials

El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes i Rubí per la Sanitat se suma a la convocatòria de COESPE (Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions) i Marea Pensionista de Catalunya, així com altres col·lectius, per concentrar-se a la ciutat aquest dissabte a les 11:30 h, a la plaça de l'Ajuntament. 

Ho fan després de la mobilització del 15 d'octubre a Madrid, que va concentrar més de 50.000 persones de tot l'Estat, pensionistes i altres moviments socials, entre els quals hi havia una delegació del Moviment Pensionista de Rubí i Rubí per la Sanitat. 

Segons expliquen en un comunicat, les organitzacions de pensionistes van lliurar el 26 d'octubre més de 220.000 signatures al Congrés de Diputats, "exigint mesures reals davant l'emergència social que suposa el brutal augment de la carestia de la vida". També demanen una paga de compensació per recuperar el poder adquisitiu de les pensions públiques.

"Exigim que les reivindicacions dels pensionistes units als drets socials públics (sanitat pública i universal, educació, dependència, habitatge) han de reflectir-se en les partides dels pressupostos generals de l'Estat i de la Generalitat", manifesten. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.