El Moviment Pensionista i Rubí Sanitat recullen signatures per millorar l'atenció sanitària

Les dues entitats han iniciat una campanya per tirar endavant una iniciativa legislativa popular i ja han reunit 400 signatures

El Moviment per unes Pensions Dignes i Rubí Sanitat informen que han recollit més de 400 signatures en només tres setmanes de campanya per tirar endavant una iniciativa legislativa popular (ILP) que demana millorar l'atenció sanitària, recuperar els centres privatitzats, crear un sistema públic de farmàcia i productes sanitaris, i reforçar l’atenció primària i l’atenció sanitària dels centres de gent gran i dependents que estiguin en mans públiques. 

Per portar a terme aquesta iniciativa ciutadana necessiten 500.000 signatures, per la qual cosa, les dues plataformes continuaran posant paradetes informatives a diferents punts de la ciutat per continuar amb la recollida, de la mateixa manera que estan fent altres col·lectius a tot Espanya.

Respecte al rebuig a la resolució presentada al Parlament per En Comú Podem, arran de la petició de Rubí Sanitat, perquè el CUAP Rubí tingui una gestió totalment pública, i que va comptar amb els vots en contra de Junts per Catalunya, Vox, ERC, i abstenció del PSC, des de Rubí Sanitat consideren que és una "incoherència".

Pel que fa a la petició dels ajuntaments de Rubí, Sant Cugat i Terrassa per reclamar a la Generalitat un autobús directe a l’hospital de Terrassa, i un altre diferent que vagi als polígons industrials, des de Rubí Sanitat consideren que una llançadora seria una bona mesura, però continuen reclamanant una baixada del preu del bitllet i del pàrquing de l’hospital. 

A més, les dues entitats ciutadanes també han explicat que encara esperen que el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, els convoqui a una reunió, tal com es va comprometre durant la visita d'inauguració del CUAP de Rubí ara fa uns mesos. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació