Cauen flocs de neu, de forma testimonial, a Rubí

La previsió meteorològica indica que l'onada de fred hauria de començar a afluixar a partir de dimecres

Aquest dimarts hi havia alerta per possibilitat de neu a Rubí i a zones del prelitoral. Finalment però, aquesta ha estat testimonial i on s'ha pogut apreciar més ha estat en algunes urbanitzacions com Castellnou o Can Serrafossà al migdia, tot i que els flocs de neu en cap moment han quallat.


De fet, la previsió meteorològica indica que aquesta onada de fred hauria de començar a afluixar a partir de dimecres.

La nevada s'esperava des d'aquest dimarts a la matinada a diversos punts de Catalunya poc acostumats a aquests episodis. A l'àrea de Barcelona, s'han vist alguns flocs de neu en cotes baixes com Granollers (145 metres), Sabadell (190), Santa Maria de Palautordera (208), Sant Esteve de Palautordera (231), Terrassa (277) o Matadepera (423). A la Serralada Prelitoral la nevada no ha agafat per sota dels 500 metres. Sí han quedat emblanquinats els parcs naturals del Montseny i Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.