La Nit del Comerç rep als nous establiments i felicita els que tenen una llarga trajectòria

Aluju Cansaladers i Bodegàs Rosàs compleixen cent anys d'història a la ciutat

Rubí ha recuperat aquest dimarts la Nit del Comerç, un acte que reconeix la qualitat del teixit comercial rubinenc. La celebració ha reunit més d’un centenar de persones vinculades al comerç al teatre municipal La Sala, on s'ha donat la benvinguda als establiments que recentment han obert a la ciutat i ha reconegut aquells que ja tenen una llarga trajectòria. 

Entre aquests, hi ha set establiments que compleixen un aniversari significatiu, com és Grilma 2, Garden La Noguera i Pagès Perruqueria (25 anys); Carnisseries Nati (50 anys); Peixateria S.Guirao (75 anys) i Aluju Cansaladers i Bodegàs Rosàs (100 anys). Tots ells han rebut una placa commemorativa de mans de l'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, qui ha destacat la "satisfacció de veure empreses familiars que traspassen coneixements de generació en generació". 

A més, els propietaris dels establiments de recent creació com Ayalatin, Comercial Zade, EE Actitud, Jojel Uniformes, La Gàbia del Berlín, La Tafanera del Pàmpol, Mirieia Rey Cake Designer, Papereria Albil.Be, Petitets, Senyor Miyagi i Sílvia García Estètica Avançada han rebut de mans de la primera edil una guia que recull tot allò que pot ser útil als nous establiments: serveis municipals, normativa i programes d’assessorament comercial, entre altres. 

Cal tenir en compte que també han obert recentment el Bar Can Pirri, Beauty Studio, Can Tente, Casa da Fabi eco, Don asador, Estética y Bienestar Ruth, Kebola Studio, Miyagi, Mundo Vegano, Papeleria Century 21, Perruquería Bhair, Sweet Tuca i Ungles.

L’acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Rubí, Sergi Vilamala, gerent de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona; Miquel Ortuño, president de Comerç Rubí; Alfred Martí Busquets, president de l’Associació de Bars i Restaurants, així com representants de l’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.