La nit més màgica de l'any: l'arribada dels Reis d'Orient a Rubí

Els Reis d’Orient arribaran a a l'Escardívol el 5 de gener, guiats pel Mag Rubisenc i amb la col·laboració de tots els infants rubinencs

Rubí ho tindrà tot a punt per celebrar la nit més màgica de l’any: l’arribada de Ses Majestats, el 5 de gener. Després de dos anys de pandèmia, grans i petits podran tornar a gaudir de la tradicional cavalcada pels carrers de la ciutat, i veuran de prop a Melcior, Gaspar i Baltasar

Els Reis d’Orient arribaran a a l'Escardívol cap a les 18 h, guiats pel Mag Rubisenc i amb la col·laboració de tots els infants rubinencs. L'alcaldessa els farà lliurament de les claus de la ciutat perquè puguin deixar tots els regals a les llars dels nens i nenes i, al voltant de les 18:30 h, iniciaran la cavalcada pels carrers de la ciutat.

Itinerari de la cavalcada
c. Joaquim Blume ─ c. Cadmo ─ c. Prat de la Riba ─ c. Rafael Casanova ─ pg. Francesc Macià ─ av. Barcelona ─ rbleta. Joan Miró ─ pg. Les Torres ─ av. Can Cabanyes ─ pg. Ferrocarril ─ c. Monturiol ─ c. Mare de Déu de Fàtima ─ c. Tres d'abril ─ ctra. Sant Cugat ─ c. Joan Maragall ─ c. Bartrina ─ c. Lluís Ribas ─ c. Cervantes ─ av. Barcelona ─ pg. Francesc Macià ─ c. Montserrat ─ pl. Doctor Guardiet.

A més, enguany s'habilitarà un tram especial a la rambleta de Joan Miró, d'ús preferent per a persones amb diversitat funcional i els seus acompanyants, tot i que no serà necessària reserva prèvia.

També cal recordar que aquest any no es llençaran caramels fins al final de la cavalcada, un cop hagi finalitzat l’espectacle reial.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.