contingut promocionat
captura de pantalla 2021 03 19 a les 10 26 48

 

No et perdis els concerts del festival RRandom a La Sala!

Cepeda, Alba Molina, La Mare i Paula Mattheus actuaran en els pròxims dies a Rubí!

Arriba l'estiu i les ganes de gaudir dels concerts en directe que ofereix el Rubí Random Music Festival, que portarà la música en viu al Teatre Municipal La Sala en els pròxims dies. Es tracta d'una oportunitat única per viure en primera persona les actuacions d'artistes de reconegut talent com Alba Molina, Cepeda, La Mare i Paula Mattheus, i tot això a la teva pròpia ciutat!

Entrades disponibles a preus molt assequibles 

Gaudir d'una proposta cultural i entretinguda a un preu ben econòmic, i sense necessitat de sortir de Rubí, mai havia estat tan fàcil. Les entrades per als concerts programats a La Sala es poden adquirir per només 10 o 13 euros a la plataforma Koobin.

Imatge promocional d'Alba Molina, una de les artistes oferirà un concert al teatre La Sala de Rubí. FOTO: Cedida

Alba Molina | 24 de juny | 21 h 

El tret de sortida dels concerts del festival RRandom al teatre La Sala el donarà la cantant Alba Molina, filla dels integrants del duo flamenc Lole y Manuel. L'artista va rebre el premi “revelació” en els Premis de la Música i també el primer disc d’or amb el seu debut discogràfic, Despasito. El 2020 va editar El beso, on canvia de registre i presenta onze temes compostos per amics propers, amb un so que fusiona jazz i flamenc. En aquesta gira, Alba Molina puja a l’escenari acompanyada del pianista cubà Pepe Rivero, per oferir una nova visió del repertori de Lole y Manuel i d’altres grans clàssics.

 

  Compra la teva entrada!

 

El cantant gallec Cepeda actuarà a La Sala. FOTO: Cedida

Cepeda | 26 de juny | 20 h 

Al cantant gallec Cepeda no li calen gaires presentacions. Va ser a 'Operación Triunfo' on es va guanyar bona part del públic i del jurat i ara es troba en un gran moment com a artista i compositor. Actualment es troba embarcat a la gira de presentació del seu nou treball, Sempiterno, que sortirà a la venda aquest 2022. Amb el seu primer tour va rebre el Ticket of the Year al millor esdeveniment nacional 2019 i a l’esdeveniment més esperat 2020, atorgat per Ticketmaster.

 

  Compra la teva entrada!

 

LA MARE 1260

La Mare | 27 de juny | 21 h 

La Mare és una cantautora gaditana molt implicada en projectes socials i artístics per empoderar les persones a través de la música. Amb cinc anys de carrera a les seves espatlles ha recorregut escenaris de totes les mides i arreu del món, de vegades acompanyada de la seva guitarra i d'altres amb la seva banda, omplint d'energia i missatge els seus directes. El seu tercer disc, Mi raíz, que presentarà a Rubí, combina la fusió rítmica i els sons iberoamericans amb l’emoció, la intimitat i el compromís habituals en les seves lletres.

 

  Compra la teva entrada!

 

Paula Mattheus 1260

Paula Mattheus | 3 de juliol | 20 h 

Completa el cartell Paula Mattheus, cantautora basca que forma part de la nova fornada de joves artistes autodidactes de gran projecció. Després d’exhaurir entrades a ciutats com Madrid, Barcelona, València i Bilbao, Paula Mattheus segueix amb la gira de presentació del seu primer EP Veintitantas Primaveras, en què també interpreta els seus pròxims llançaments.

 

  Compra la teva entrada!

T'ho perdràs?