Nou taller d'acompanyament a l'adolescència

El projecte busca facilitar als i a les joves un espai segur on relacionar-se de manera sana

El nou taller, iniciat pels Serveis Socials municipals, ajuda els participants a mirar amb perspectiva allò que han après durant la infància de manera inconscient, amb l'objectiu que no es limitin a repetir patrons i puguin aprofitar el gran potencial d'aquesta etapa vital. Això s'aconsegueix proporcionant-los un espai segur, agradable i confidencial.

El projecte s'ha desplegat en sessions de grup amb els i les adolescents i sessions de grup amb les seves famílies, així com mentories individuals. Les trobades s'han fet a l'Espai Jove Torre Bassas i a l'Ateneu, i han estat dirigides per una educadora social del Servei d'Atenció a l'Adolescència dels Serveis Socials, creador i impulsor de la iniciativa, i dues facilitadores de la Cooperativa Fil a l'Agulla.

La primera edició del projecte ha finalitzat recentment i ha comptat amb la participació d'una desena d'adolescents que estudien 3r i 4t d'ESO i les seves famílies. Aquestes persones van ser seleccionades perquè estaven en seguiment de Serveis Socials o d'altres recursos del municipi.

L’Ajuntament té previst organitzar una nova edició d’aquest projecte d’acompanyament a l’adolescència a la tardor.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.