Nova edició del casal vacacional d’hivern a Rubí

Les famílies poden formalitzar la inscripció del 28 de novembre al 13 de desembre, preferentment en línia

Els casals vacacionals d'hivern, dirigits a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, s’ofereixen durant els dies laborables de les vacances escolars de Nadal, els dies 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener a l’Escola 25 de Setembre.

L’oferta s’estructura en diferents modalitats segons l’horari i el servei que es vol: acollida, matí, menjador i tarda. L’oferta màxima és de 30 places per a cada franja horària. Els grups no superaran els 10 infants i el número mínim d’alumnes per obrir una franja horària serà de 12 inscrits. Els preus també van en funció de l’horari i el servei, des dels 20 euros per a la franja de tarda de 15 a 17 h, fins als 140 euros per el casal de tot el dia (8 a 17 h) amb acollida i menjador. 

El període d’inscripció anirà de dilluns 28 de novembre a dimarts 13 de desembre de 2022. El tràmit s’ha de formalitzar preferentment en línia, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí. En cas de no poder fer la demanda de manera telemàtica, caldrà reservar cita a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania per rebre suport presencial.

Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada i es trucarà a cada família per confirmar la seva acceptació en les condicions que ha sol·licitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.