contingut promocionat

-

La nova metodologia d’FP a distància que ha nascut a Rubí

L'escola Regina Carmeli ha desenvolupat una nova metodologia de Formació Professional a distància juntament amb CEFP Núria-Gavà

Ha nascut una nova iniciativa educativa en el municipi de Rubí, es tracta de metafp, una nova metodologia de Formació Professional a distància que ha estat desenvolupada per dos centres amb més de 50 anys d'experiència en educació: Regina Carmeli-Rubí i CEFP Núria-Gavà.

metafp escola rubi regina carmeli banner

 

En què consisteix metafp?

La creixent demanda de formació professional no presencial ha impulsat la creació de metafp, que es diferencia d'altres plataformes educatives en línia pel seu enfocament en l'acompanyament personalitzat dels estudiants. Des del primer contacte fins a l'obtenció del títol oficial, l'equip de metafp estarà present en tota la trajectòria d’estudis de l’alumnat.

Metafp es compromet en oferir una formació professional de qualitat, amb l’objectiu principal d’assegurar-se que els estudiants adquireixin les competències necessàries per satisfer les demandes de les empreses. Això no només significa obtenir un títol oficial, sinó també adquirir habilitats i coneixements pràctics que es puguin aplicar en el món laboral.

  Demana informació, ara!

La metodologia d'estudi de metafp és especialment efectiva perquè l'equip de professionals que conforma la plataforma treballa de manera conjunta per proporcionar un enfocament integral i personalitzat. Els estudiants poden estar segurs que rebran el suport que necessiten per assolir els seus objectius.

A més, possibilita l’estudi a aquelles persones que per motius laborals i/o familiars, no poden accedir a estudis presencials, permetent una titulació oficial amb totes les garanties de formació, adquirint les mateixes competències que la modalitat presencial.

El que realment fa que metafp sigui una nova iniciativa educativa és el seu enfocament en la comunitat. Se cerca formar una comunitat educativa en línia forta i compromesa, on es facilitin espais en línia on els estudiants puguin connectar i col·laborar entre si.

Quins cicles formatius s’ofereixen?

Metafp ofereix pel curs 2023-2024 els cicles actualment més demandants pel mercat laboral, i amb el compromís que la seva oferta educativa pot anar-se’n adequant i ampliant, per a brindar totes les oportunitats que reclamin les empreses.

Cicles de grau mitjà:

- com el CFGM en Cures Auxiliars d’Infermeria.

Cicles de grau superior:

- CFGS Administració i finances.

- CFGS Asistencia a la direcció.

- CFGS Desenvolupament d’aplicacions web (DAW).

- CFGS Educació Infantil.

- CFGS Higiene Bucodental.

- CFGS Màrqueting i publicitat.

Una proposta educativa innovadora

Metafp és una proposta educativa innovadora que està marcant una nova era en la formació professional a distància. Amb el seu enfocament personalitzat i compromís amb la qualitat, metafp està en el camí per convertir-se en la plataforma de referència per a la formació professional a distància.

Si ets un estudiant a la recerca de noves oportunitats de formació, metafp pot ser just el que estàs buscant.

  Demana informació, ara!

Més informació

Telèfon: 936 095 610 WhatsApp: 602 22 49 84

Correu electrònic: info@metafp.es

Pàgina web: www.metafp.es

Instagram: https://www.instagram.com/meta_fp/

Facebook: https://www.facebook.com/people/Meta-Fp-/100091539202317/

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@meta.fp

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/meta-fp