Obertes les inscripcions per a les noves activitats de l’Ateneu

Les inscripcions per a les activitats que en requereixen es poden fer presencialment o en línia

L'Ateneu Municipal va obrir el 15 de setembre les inscripcions per a les seves activitats durant la temporada de tardor. Aquesta programació arriba amb moltes novetats de concerts i tallers, com les sessions musicals de Rubí Rock Live Sessions, que són sessions musicals a càrrec de bandes de rock organitzades per l'Associació de Músics Rock de Rubí. Una d'elles, serà el 29 de setembre, on tindrà lloc l'actuació de la banda Throw the Dice.

D'Arrel torna amb les músiques tradicionals d'arreu del món i les originals veus d'artistes emergents. Dins d'aquest programa, es faran els concerts de Duo Aigua (20 d'octubre), la formació de jazz i música oriental de Christos Barbas i Nabil Naïr (17 de novembre) i el duet folk de Lina León i Pau Baiges (15 de desembre).

A més, el jazz estarà molt present en les actuacions d'aquesta estació, com l'11è Cicle de Jazz, que inclou els concerts de Rai Paz Quartet (24 de setembre), Toni Solà Quartet (22 d'octubre) i Enrique Heredia Trio (19 de novembre), i l'actuació al Nadal de l'Associació Jazz Rubí, Christmas! Swing Sing Song, el 17 de desembre.

També n'hi haurà activitats teatrals els dies 4 i 5 de novembre, a càrrec de la companyia de teatre rubinenca Esbarjo, que presentarà el clàssic Un Dios salvaje amb Mariona Checa com a directora. En la part Documental del mes, els films programats són Remant a la deriva (22 de setembre), Lyra vs. IRA (27 d'octubre), Adeu, estimats haters (24 de novembre) i Nosaltres a l'endemà (22 de desembre).

 

La cultura com a centre de les activitats

El Club de lectures de filosofia contemporània, el nou cicle Freud, amb filosofia i el Club de lectura criminal, donarà lloc a una conversa dels assistents amb els autors Sílvia Mayans, Rosa Ribes i Jordi Corbera. També està prevista el cicle literari centrat en la vida i obra de Mercè Rodoreda, a càrrec de Marina Porras; el Camps de Cotó 2.0 d'Andreu Fàbregas sobre música jazz; i el Conta'm una òpera, en què María José Anglés dona a conèixer els llibrets de la programació estable del Liceu.

Per als més petits, n'hi hauran tallers artístics com Bestiolari fantàstic de Vallverdú (28 d'octubre), el fotomuntatge (18 de novembre) i els llibres animats (16 de desembre).

Les inscripcions per a les activitats que en requereixen es poden fer presencialment o en línia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.