Obres de millora al carrer Sabadell i la plaça Celso Emilio Ferreiro

Es crearà una calçada de plataforma única en el tram comprès entre els carrers de Sant Gaietà i de Sant Muç

L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del carrer de Sabadell, entre el carrer de Sant Gaietà i la plaça de Celso Emilio Ferreiro. Els treballs, que tenen una duració prevista de 5 mesos i els executa l’empresa Curnal Invest per 435.000 euros, estan subvencionats pels fons europeus Next Generation.

Amb aquesta actuació, l'Ajuntament vol fomentar l’ús de l’espai públic per part dels vianants, suprimir les barreres arquitectòniques existents i millorar la imatge urbana del carrer. Per fer-ho, s'invertirà la prioritat de circulació en alguns trams, es consolidarà la rotonda com a plaça i es disminuirà la zona d’aparcament, amb elevacions de pas per reduir la velocitat dels vehicles. 

Així doncs, es crearà una calçada de plataforma única en el tram comprès entre els carrers de Sant Gaietà i de Sant Muç. Segons l'Ajuntament, això permetrà alliberar el carrer de cotxes estacionats i adequar les voreres a l’amplada mínima exigida per la normativa d’accessibilitat. A la resta de trams també s’ampliaran les voreres.

D’altra banda, també s’adequarà la plaça de Celso Emilio Ferreiro i es pavimentarà per afavorir l’interior de la rotonda com un espai d’estada. També es plantarà arbrat i es col·locarà il·luminació LED.

Les obres s’han iniciat a la zona de la rotonda i, un cop hagi finalitzat aquesta fase, continuaran pel carrer Sabadell. Durant el transcurs d’aquestes tasques es produiran talls puntuals de trànsit en horari diürn, que s’aniran comunicant a mesura que avancin les obres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.