Onze centres educatius de Rubí fan una batuda de neteja de l'entorn natural

La iniciativa s'emmarca en el projecte europeu "Let's Clean Europe"

Aquesta setmana, 10 escoles i un institut de la ciutat estan fent una gran batuda de neteja de l'entorn natural. La iniciativa, que s'emmarca en la Let's Clean Europe que es duu a terme arreu d'Europa del 10 al 12 maig, implica un total de 715 alumnes, de diferents cursos, des dels 5 als 14 anys.

Moltes escoles s'han sumat també a la proposta i l'Ajuntament els entrega lots formats per guants, pinces i bosses reutilitzables coincidint amb aquesta activitat. Aquest material queda a disposició dels centres per continuar fent batudes sempre que ho creguin convenient.

Durant aquesta setmana hi ha programades 13 sortides a entorns naturals de Rubí, com el Torrent dels Alous, Ca n'Oriol, el Torrent de Can Feliu, el bosc de Sant Genís o Can Tiraïres, on l'alumnat de primària i secundària tenen previst fer batudes de residus. Per motius logístics, un parell d'escoles faran l'activitat fora d'aquesta setmana.

Els centres participants són l'Escola Ca n'Alzamora, l'Escola del Bosc, l'Escola Joan Maragall, l'Institut Torrent dels Alous, l'Escola Montessori, l'Escola Mossèn Cinto Verdaguer, l'Escola Rivo Rubeo, l'Escola Torre de la Llebre, l'Escola Ribas, l'Escola 25 de Setembre i l'Escola Regina Carmeli.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.