El jutjat de Rubí ordena el desallotjament de la discoteca Drinkking Lemon

La discoteca té un deute de 4,5 milions amb l'Ajuntament de Sant Cugat

El Jutjat número 4 de Rubí ha ordenat executar una ordre de desnonament del local d'oci nocturn Drinkking Lemon per un deute de 4,5 milions d'euros a l'Ajuntament de Sant Cugat en concepte de cànon d'ús de terrenys municipals. La discoteca, situada a la carretera de Rubí, porta des de 2006 sense pagar aquesta quota per l'ús dels terrenys municipals. El desnonament està previst aquest dijous 14 de juliol a les 10 del matí.

La jutgessa ha desestimat l'últim intent d'ajornament de l'empresa concessionària de l'ús de terrenys Reostat.

Treballadors de la discoteca aquest dijous al matí davant l'arribada de la comitiva judicial. FOTO: Redacció/TOT Sant Cugat

Treballadors de la discoteca aquest dijous al matí davant l'arribada de la comitiva judicial. FOTO: Redacció/TOT Sant Cugat

El secretari general de la patronal de restauració i oci nocturn (FECASARM), Joaquim Boades, explica que l'empresa que explota la discoteca no ha estat notificada d'aquest desallotjament, i, per tant, demanaran la seva suspensió a la comitiva judicial quan es personi al lloc. A més, ha alertat que la mesura afectarà 60 treballadors que quedaran sense feina.

De fet, aquest mateix dijous al matí, coincidint amb l'arribada de la comitiva judicial, s'han manifestat alguns treballadors que demanen poder treballar. 

Finalment, el desnonament s'ha produït als voltants de les 12 del migdia i s'ha tancat l'espai. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.