S'organitza un itinerari natural per Sant Feliuet i la Serra de Galliners

L'activitat està dirigida a famílies amb infants de 5 a 12 anys i el punt de sortida és la Cruïlla Centre Cívic del Pinar

S'organitza un itinerari natural per Sant Feliuet i la Serra de Galliners el 25 de novembre a les 2023. L'activitat està dirigida a famílies amb infants de 5 a 12 anys i el punt de sortida és la Cruïlla Centre Cívic del Pinar, a la vorera ampla a prop del semàfor. L'excursió és gratuïta. 

L'itinerari és d'uns 5 quilòmetres. En aquesta passejada es descobrirà l'ermita de Sant Feliuet de Vilamilanys i continuarà amb un recorregut per la Serra de Galliners. Aquest és un dels indrets més desconeguts per a la ciutadania rubinenca i que avui té una de les zones més frondoses properes al nucli urbà del municipi. A més, els més petits podran gaudir i aprendre d'un paisatge molt biodivers. 

La guía estarà a càrrec de Falet Bosch de l'associació de Rubí d'Arrel

Aquesta proposta és inclosa al Carnet Rubí 360, competència Terra i Ciència. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.