S'organitzen diverses activitats per celebrar el Nadal al Mercat de Rubí

L'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal de Rubí oferirà tallers, sortejos i sessions de contes, entre altres

Torna el Nadal al Mercat de Rubí i, per celebrar-ho, l'Associació d'Adjudicataris ha organitzat diverses activitats, com el sorteig de 10 paneres de productes dels paradistes amb els tiquets de compra, del 12 al 22 de desembre. Però els sortejos no s'acaben aquí perquè, a partir del 27 de desembre, i fins al 5 de gener, la clientela podrà guanyar una de les 10 estades de cap de setmana que se sortegen també amb els tiquets de compra. 

A més, el 15 de desembre, a les 17:30 h, tindrà lloc un tastet musical de Nadal amb l'Escola de Música Pere Burés. El 23 de desembre, a d'11 a 13 h, els més petits podran participar en el taller infantil: 'Vine al Mercat a crear el teu personatge del Nadal amb EdRA', l'escola d'art i disseny de la ciutat.

El 29 de desembre a les 18:30 h s'ha previst una jornada de ball amb l'associació Community Dance Center i el 3 de gener, a les 11 h, una sessió de contes: 'Aisha, lectora reial"'(especial Reis d'Orient) amb "La Berta Delpoblet". 

Per acabar, el 4 i el 5 de gener, a les 13 h, tots els infants que vulguin podran lliurar la seva carta a Ses Majestats a la Cartera Reial

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.