El Pinar gaudeix del ‘Pinisummer’

L’associació juvenil del barri PINIJOVE s’ha encarregat d’organitzar l’esdeveniment

El dijous 13 de juliol al barri del Pinar de Rubí ha celebrat el seu acte estrella de l'estiu. L’esdeveniment ha comptat amb desenes de veïns que han gaudit de música, jocs i diferents activitats. L’associació veïnal de joves PINIJOVE ha sigut l’encarregada d’organitzar la festa perquè tant els infants, com els adults, poguessin passar una estona lúdica mentre es mitigava els efectes de la calor.

‘Pinisummer’ s’ha fet a la plaça del costat del Centre Cívic del Pinar ‘La Cruïlla’. L’ambient de l’acte ha sigut festiu i amb la il·lusió dels joves perquè tothom estigués feliç fent activitats en comunitat. La germanor ha sigut hegemònica durant tota la tarda i ha proliferat el bon clima entre els assistents.

Durant l'esdeveniment, s’han fet jocs amb aigua, taller per a pintar cares, balls, dinàmiques musicals i el sorteig d’una panera en acabar la festa.

Les noies  de la Comissió de joves del Pinar PINIJOVE que han organitzat l’acte, es troben molt agraïdes per l’acolliment de la seva iniciativa i per fer activitats com aquestes pel seu barri. Creàctium ha col·laborat amb la comissió per a crear un activisme creatiu a través de l'art i els jocs, i els hi ha donat suport a les organitzadores. 


 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.