Una pizza de la Tarantella Napoletana, la segona millor de Catalunya

La Tarantella Napoletana ha obert una segona pizzeria aquest 2024 a Sant Cugat

Una pizza del restaurant la Tarantella Napoletana ha estat reconeguda com la segona millor de Catalunya, en el segon Campionat d'Espanya de Pizzes organitzat per la guia La Mejor Pizza. El reconeixement, però, és pel segon restaurant que la pizzeria rubinenca ha obert a Sant Cugat aquest 2024. La Tarantella ha estat reconeguda per la seva pizza Rústica, elaborada amb crema de carabassa, pròvola fumada, guanciale cruixent, làmines de parmesà i alfàbrega. A més, ha estat seleccionada com una de les quinze millors de tot l'Estat espanyol. 

La Tarantella Napoletana està especialitzada en pizza artesana en forn de llenya i d'estil napolità. Va obrir la seva primera pizzeria a Rubí fa anys i aquest 2024 ha desembarcat a Sant Cugat, amb l'obertura del seu segon establiment al carrer de Saragossa de Mira-sol. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.