Pol Zapata, un altre rubinenc que participa en la Kings League de Gerard Piqué

El porter rubinenc juga a l'equip de Jijantes, presidit pel periodista esportiu Gerard Romero

Si l'altre dia des del TOT descobríem que hi ha tres jugadors de la UE Rubí que participen en la Kings League de Gerard Piqué, ara cal afegir el porter rubinenc Pol Zapata, qui ha aconseguit ser escollit en el primer 'draft' entre més de 13.000 participants.

El porter de 23 anys està en l'equip de Jijantes FC, presidit pel periodista esportiu Gerard Romero, i on també hi ha el davanter Raúl Dorado, jugador del Rubí. 

En declaracions al TOT, Zapata ha explicat que estava "òbviament emocionat" a mesura que anava passant de ronda a la selecció on s'han apuntat milers de jugadors per participar en aquesta lliga de futbol 7 amateur creada per l'exfutbolista del Barça.

El porter rubinenc ha estat a les files del Cornellà i el Sabadell, i també ha jugat a la lliga universitària dels Estats Units amb una beca universitària. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació