contingut promocionat
Policlinic Rubí B

 

 

Policlínic Rubí estrena imatge

Aquest 2021 el centre mèdic arrenca amb força implantant la cita on-line i actualitzant la seva imatge

A Policlínic Rubí estrenen nova imatge amb una nova comunicació exterior i creant ambients diferenciats i més confortables per als seus pacients. Els seguiràs trobant al carrer Pere Esmendia, 25, just al costat dels jutjats de Rubí.

Què trobaràs en la teva visita a Policlínic Rubí?

Espais únics i separats de la clínica dental i estètica. Sales d’espera adaptades a les especialitats mèdiques que ofereixen, així com de la Unitat de radiodiagnòstic.

Seguint la seva política d'oferir la millor tecnologia i assistència mèdica privada han dotat les consultes i cabines amb l'aparatologia estètica més avançada creant un espai únic tant pels usuaris com pels professionals.

Si t’acostes hi trobaràs una extensa unitat dedicada a la salut i a la bellesa, que inclou entre altres serveis, Medicina Làser, Medicina Estètica, Cirurgia Estètica, Nutrició i Servei d'Esteticista. Totes aquestes especialitats compten amb els professionals de sempre i també noves incorporacions.

Aquest 2021 el centre ha arrencat amb força implantant la cita on-line. Donant l’opció de reservar cites per la web sense trucades ni desplaçaments, els 365 dies i les 24 hores.

Policlínic Rubí

Carrer Pere Esmendia, 25

Rubí (Barcelona)

T. 93 697 80 40

Façana de Policíinic Rubí. FOTO: Cedida
per Redacció