El portal 'Ajuntament Eficient' ja és una realitat

Aquest és un espai on es pot consultar l'evolució del consum energètic del consistori en el conjunt dels seus equipaments

El portal 'Ajuntament Eficient' ja és una realitat. Aquest és un espai on es pot consultar l'evolució del consum energètic del consisitori en el conjunt dels seus equipaments i serveis d'allunament públic. A més, és una eina de consulta i transparència a disposició de la ciutadania, empreses i comerç.

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha presentat la iniciativa a un grup d'alumnes de l'Escola 25 de Setembre, el centre amb millors xifres d'estalvi registrades. La màxima edil ha felicitat els infants per la seva tasca compresa amb el medi ambient i la sostenibilitat i ha afirmat que "volem continuar sent una administració referent pel que fa a la sostenibilitat energètica. Volem fer visible l'esforç del consistori. És una feina que fem entre tots i totes i que la fem bé."

Aquest projecte permet la consulta de les dades d'energia i aigua consumida per les infraestructures municipals a la seva totalitat i també de manera separada. També ofereix la possibilitat de comparar les xifres de Rubí amb les d'altres municipis amb característiques equiparables a les de Rubí.

El tret de sortida d'aquest espai arriba acompanyada d'una campanya informativa sobre estalvi energètic a través del sistema de pantalles informatives repartides per una quinzena d'equipaments municipals.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.