Es posa en marxa la 21a Fira del Joc i l’Esport a Rubí

Diverses entitats locals han participat en aquest esdeveniment creant més de 30 activitats per a persones de totes les edats

L’Ajuntament de Rubí celebrarà aquest diumenge 20 d’octubre la 21a Fira del Joc i l’Esport. Aquesta celebració tindrà lloc de 10 a 14 h a la Rambla del Ferrocarril. Aquesta iniciativa, en la que també hi participen diverses entitats locals, és una jornada lúdica que promou l’esport, l’activitat del joc i el valor de la convivència al carrer. És una activitat adreçada als més joves, però també a les seves famílies que pretén fomentar l’activitat física saludable realitzada a l’espai públic entre persones de diferents capacitats i cultures.

 

La Fira consta de més de 30 activitats per a totes les edats, des de futbol i bàsquet fins a atletisme. Tot això és possible gràcies a la col·laboració d’entitats locals, tant col·lectius solidaris, com clubs esportius.

El Consell dels Infants i Joves de Rubí i el Consell Consultiu de la Gent Gran també formaran part d’aquest esdeveniment. El primer, en concret, serà l’encarregat de llegir el manifest pel dret del joc a les 12 h. Tots dos consells han organitzat una gimcana que motivarà als visitants a participar per tal d’obtenir un premi. Durant tot el matí, a més, es realitzarà una ‘scape room’ que promou la prevenció de l’assetjament escolar.

Aquest any, la Fira ha volgut que els nens i nenes d’entre 8 i 16 anys puguin decidir en quines partides s’inverteixen 50.000 euros que l’Ajuntament ha posat a la seva disposició. Els petits trobaran un punt d’informació on se’ls explicarà què són els pressupostos participatius i quins són els canals de recollida de propostes, per tal que puguin jugar a crear la que seria la seva ciutat ideal.