Quins productes per reforçar el sistema immunitari triomfen a l’herboristeria?

La vitamina C i l’artemisa estan esgotades a l'herboristeria de Xavi Majó, al Mercat municipal

Arran de la crisi del coronavirus moltes persones han pensat en enfortir el sistema immunitari de forma natural. Aquests dies, el més demandat és la vitamina C, l’artemisa que tan de moda ha posat en Josep Pàmies, el pròpolis, la gelea reial, l’acerola o l’equinàcia. Així ens ho explica Xavi Majó, paradista del Mercat municipal de Rubí. “La vitamina C i l’artemisa estan esgotades. En el cas de l’artemisa trigarem un any en tenir-ne perquè s’ha de tornar a plantar”.

En el cas d’aquesta herboristeria, qui la regenta ens confirma que des de l’inici de la pandèmia gairebé ha triplicat les vendes, sobretot pel que fa a les comandes per telèfon o Whatsapp. “Després baixarem però ara hem pujat bastant les vendes”

Tot i això, Majó explica que ha posat una limitació en la venda de certs productes per solidaritat amb altres consumidors que ho puguin necessitar. “Si em demanen molta equinàcia o pròpolis no venc 5 pots de cop, per exemple, a no ser que em justifiquin que és per a diferents persones. Sinó és un problema que la gent carrega tant que deixa a la resta sense”.

 

El Mercat municipal ha reduït el seu horari d’atenció públic pel coronavirus però ofereix, des de la setmana passada, fer la comanda per telèfon o Whatsapp. D’aquesta manera es redueix el temps d'espera a les parades i és facilitar el compliment del confinament decretat fins que duri l’estat d’alarma, que s’ha allargat fins a l’11 d’abril.

Fitxes amb els diferens noms i telèfons de les parades del Mercat municipal de Rubí. FOTO:Redacció

Fitxes amb els diferens noms i telèfons de les parades del Mercat municipal de Rubí

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic