Renfe retornarà la fiança dels abonaments gratuïts del 2022 a partir del 9 de gener

Els usuaris que van pagar amb efectiu s'hauran d'adreçar als punts de venda de les estacions a partir del 15 de gener

Renfe retornarà la fiança dels abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància del 2022 a partir del pròxim dilluns 9 de gener. Els usuaris que van adquirir els títols amb targeta rebran els diners de manera automàtica al seu compte, mentre que els que van pagar amb efectiu s'hauran d'acostar als punts de venda de les estacions, en aquest cas a partir del 15 de gener.

El requisit per rebre la fiança és, tal com va establir el decret del Govern espanyol, haver fet un mínim de 16 viatges entre l'1 de setembre i el 31 de desembre. Per facilitar els tràmits relacionats amb el retorn dels diners Renfe també ha habilitat una línia telefònica específica (91 919 15 67) per informar sobre el tràmit.

A banda, cal recordar que Renfe també ha confiscat la fiança als usuaris que en almenys tres ocasions han reservat plaça per un tren de Mitja Distància, però que després no han viatjat.

D'altra banda, Renfe manté els abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància continuen sent gratuïts durant tot el 2023. Des del passat 28 de desembre es poden adquirir les noves targetes, que seran vàlides fins al 30 d'abril.

Més info: Ja es poden obtenir els abonaments gratuïts per Rodalies

Igual que al setembre, per adquirir l'abonament cal dipositar una fiança de 10 euros pels títols de Rodalies i de 20 euros per Mitja Distància. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.