Finalitza el servei especial de recollida de residus a les residències per la Covid-19

Durant la vigència del servei s’han recollit 313 tones de residus a un total de 77 residències de 16 municipis de la comarca, entre ells Rubí

Aquest dimarts 30 de juny ha finalitzat el servei especial de recollida de residus a les residències de la comarca del Vallès Occidental. Amb la finalització de l’Estat d’alarma el 21 de juny deixa de ser vigent l’ordre que obligava a un tractament diferenciat dels residus provinents de les residències. Durant la vigència del servei s’han recollit 313 tones de residus a un total de 77 residències de 16 municipis de la comarca, entre ells Rubí, amb un cost de 150.000 euros.

De forma esglaonada s’ha anat reduint, des de la finalització de l’Estat d’alarma, el servei a les residències que ha portat a terme el Consorci Residus Vallès des del 27 de març. També s’ha procedit a retirar els contenidors que es van habilitar per portar a terme el servei.

 

El president del Consorci, Nil López, ha fet “una valoració molt positiva del servei especial a les residències, que vàrem organitzar amb la màxima celeritat per tal de poder donar suport als ajuntaments en la recollida dels residus provinents d’aquests centres de gent gran”. També ha agraït “tota la tasca feta pels serveis de recollida i de tractament durant la fase més dura de la pandèmia ja que aquest ha estat un servei essencial a totes les poblacions”.

Des del 27 de març fins el 30 de juny els residus d’aquests equipaments s’han recollit i tractat de forma separada a la resta de residus municipals a través de noves rutes de recollida que s’han organitzat per tota la comarca des de Residus Vallès i en col·laboració amb els ajuntaments. Aquest servei s’ha realitzat als municipis de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Matadepera, Montcada i Reixac, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.