Restriccions d'aparcament a l'Escardívol per Festa Major

Des de les 6 h del 21 de juny fins a les 6 h del 4 de juliol no es podrà aparcar a l'esplanada de l'Escardívol

Des d'aquest mateix dilluns, diverses tanques a l'aparcament de l'Escardívol informen de la senyalització excepcional per Festa Major. Les restriccions d'estacionament començaran a les 6 h del dimarts 21 de juny i s'allargaran fins a les 6 h del dilluns 4 de juliol. 

Durant aquests dies, la grua podrà retirar els cotxes que estiguin estacionats, excepte aquells autoritzats. 

A la banda més pròxima a la rotonda, tampoc es podrà aparcar ni aturar-se des de les 6 h del 24 de juny fins a les 6 h del 4 de juliol.

Pel que fa a l'aparcament del Rubí Forma, que serà ocupat per la tradicional fira d’atraccions durant la Festa Major, també hi haurà dues fases de tancament. Aquest dimarts 21 de juny, a partir de les 6 h, es restringirà l’aparcament i la parada a la petita zona de dalt on se situen normalment les parades d’artesania.

A la resta del recinte, l’aparcament es limitarà des de les 6 h del 26 de juny. En tots dos casos, es recuperarà la normalitat el 5 de juliol.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.