Rubí acollirà la segona mostra d'art i pagesia

La iniciativa ve a càrrec de l'Associació Cultural Sant Galderic de Rubí

Del 22 de juny fins al 2 de juliol, Rubí tornarà a acollir la mostra d'art i pagesia. La segona edició, organitzada per l'Associació Cultural Sant Galderic de Rubí, tornarà a omplir els aparadors dels comerços participants, on es podrà veure una exposició en la qual els artistes de l'entitat mostraran tot el seu talent.

La iniciativa es pot portar cap endavant gràcies a la col·laboració d'una llarga llista d'establiments de la ciutat i altres entitats com Rubí d'Arrel, Aula Entorn Rural Can Jordi, Masies Can Balasch, Can Ramoneda i Can Xercavins. Tots ells ajudaran als membres de l'associació rubinenca a exhibir les seves obres, on també exposaran eines i utensilis vinculats amb el món rural local.

Aquesta mostra suma a tot el desplegament que es fa durant l'últim cap de setmana de juny, ja que coincideix amb la Festa Major de Rubí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.