Rubí commemora el Dia contra la Discriminació Racial amb una jornada d'activitats

L'acte ha comptat amb la lectura d'un manifest i un taller de dansa africana com activitats principals

Aquest divendres 17 de març, a la plaça Doctor Guardiet, s'ha celebrat a Rubí el dia mundial contra el racisme. La jornada ha començat amb la lectura d'un manifest per part de l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Torrent dels Alous, on han explicat que la discriminació racial "és una ideologia destructiva que no té lloc en cap societat moderna". Tot seguit, els joves han llegit una poesia i s'ha donat pas a un taller de dansa africana on tant adolescents com adults han seguit la coreografia de la ballarina d'Afrodance.

Joves seguint el taller de dansa. FOTO: Estela Luengo

Joves seguint el taller de dansa. FOTO: Estela Luengo

Durant la celebració, també s'ha creat un mural antiracista i el públic ha tingut accés a una parada informativa de la Xarxa Antirumors i de l'Entitat Refugees Welcome, on han proposat altres activitats de participació ciutadana.

Murals antiracistes durant l'acte. FOTO: Estela Luengo

Murals antiracistes durant l'acte. FOTO: Estela Luengo

A la jornada han participat Rubí Jove als Barris, la Xarxa Antirumors, l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Torrent dels Alous i l'Entitat Refugees Welcome.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.