Rubí donarà 6.000 € del fons d'emergències als afectats pel terratrèmol del Marroc

Aquests ajuts van destinats a la campanya del Fons Català de Cooperació

L'Ajuntament de Rubí ha fet públic que donarà 6.000 € del fons d'emergències municipal als afectats pel terratrèmol del Marroc del 8 de setembre. Aquests ajuts van destinats a la campanya del Fons Català de Cooperació.

Les organitzacions internacionals creuen que la millor ajuda per a situacions com aquestes, és fer aportacions econòmiques a les entitats que ja treballen al territori des de fa temps, i diuen que pot ser negatiu l'enviament de coses materials, ja que corren el risc de no respondre a les necessitats reals, a més de que pot provocar problemes logístics, econòmics i ambientals. Aquesta campanya ja s'ha fet a altres casos, com a la guerra d'Ucraïna i el terratrèmol de Síria, Turquia i el Kurdistan.

Des del consistori fan una crida perquè la ciutadania se sumi al suport a les víctimes del terratrèmol, i que facin donacions econòmiques a la campanya que encapçala el Fons Català de Cooperació a través de:

BIZUM: 06974 (concepte: Terratrèmol Marroc)
Per transferència bancària al compte del FONS CATALÀ DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT obert al BBVA, codi IBAN: ES91 0182 6035 4102 0160 8531 (cal incloure el concepte: Terratrèmol Marroc).

El desastre natural al Marroc ha provocat una greu situació al país, que segons fons institucionals marroquines, n'hi hauria gairebé 3.000 morts a causa del terratrèmol.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.