Rubí ha participat en la segona edició del Foro Urbano de España

Es tracta d'un fòrum d'intercanvi d'experiències al voltant del desenvolupament sostenible

Una delegació de l'Ajuntament de Rubí ha participat en la segona edició del Foro Urbano España. El fòrum, celebrat a Granada, és un punt de trobada de referència entre experts en desenvolupament urbà del sector acadèmic, administracions i societat civil.

L'objectiu d'aquesta cita ha sigut compartir experiències d'àmbit estatal, autonòmic i local al voltant de les diferents accions posades en marxa al voltant de les Agendes Urbanes que han engegat les administracions. En aquest sentit, l'alcaldessa, Ana María Martínez, ha explicat l'aposta rubinenca per un desenvolupament sostenible: "En aquest fòrum hem compartit la nostra aposta de transformació de Rubí, però sobretot hem après d'altres municipis".

L'alcaldessa de Rubí ha mantingut una trobada amb el secretari general d'Agenda Urbana i Habitatge de l'Estat espanyol, Iñaqui Carnicero, a qui ha explicat l'aprovació de l'Agenda Urbana de Rubí.

D'altra banda, l'alcaldessa de Rubí també ha tingut l'oportunitat de celebrar reunions amb responsables de la Comissió Europea per abordar qüestions com els fons FEDER i altres ajudes europees. En el marc del Fórum Urbano de Granada, Martínez també ha mantingut reunions bilaterals amb alcaldes i alcaldesses de la Red Innpulso, de la qual Rubí en forma part.

L'Agenda Urbana de Rubí contempla quatre grans eixos d'actuació: Territori i mobilitat, Canvi climàtic i sostenibilitat, Cohesió social i habitatge i Innovació i governança. La iniciativa planteja una vuitantena d'accions repartides entre 13 projectes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.