Rubí Solidari homenatja a Sebastià Colomer en el 19è curs de Solidaritat i Cooperació Internacional

Aquest any es tracten les conseqüències socials del canvi climàtic durant el 19, 20 i 21 de novembre

Rubí Solidari ha rendit homenatge a Sebastià Colomer, un dels fundadors de l'entitat que va morir l'any passat per culpa de la Covid-19, celebrant el 19è curs de Solidaritat i Cooperació Internacional sota el seu nom. El programa, celebrat durant els dies 19, 20 i 21 d'aquest mes al Rubí Forma, girarà entorn les conseqüències socials del canvi climàtic.

 

Més info: Rubí Solidari organitza unes jornades sobre les conseqüències socials del canvi climàtic

"És una persona molt estimada. Donar el seu nom al curs és una manera de recordar-lo, però també ens permet presentar-lo als nous que vinguin, que potser no l'han conegut. Va ser un dels creadors de l'entitat, li va donar un bon impuls i va estar-hi treballant durant molts anys", ha explicat Núria Ribera, vicepresidenta de Rubí Solidari.

"En Sebastià mereixia un reconeixement per tota la tasca feta durant tots els anys; ho ha sigut tot a Rubí Solidari. L'únic que volem és agrair-li tot l'esforç que ell va fer, donar les gràcies per haver-lo conegut, per tot el que vam compartir i per tot el que ens va ajudar a tirar endavant", ha declarat Josep Maria Pijuan, president de l'entitat.

Després d'un any on no es va poder celebrar el curs, s'espera una resposta positiva per part de la ciutat. Respecte al nombre d'inscripcions, Ribera s'ha mostrat "molt contenta" i ha afirmat que "és igual, més o menys, inclús ha incrementat".

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.