Rubí suma prop de 600 contagis per coronavirus i 1.815 casos sospitosos, segons Salut

Ara el Departament de Salut comptabilitza els positius a través de les proves PCR i tests ràpids

Rubí ha arribat als 594 contagis per coronavirus. Són dades obertes del Departament de Salut, que ara comptabilitza els positius a través de les proves de PCR i tests ràpids, a data de 18 de maig. Això significa que en una setmana i un dia han aparegut 8 casos nous, el que manté la tendència a la baixa del ritme de nous contagis, igual que a la resta de Catalunya.  

Total de casos positius per coronavirus acumulats a Rubí des de l'inici de la pandèmia. Elaboració pròpia

  

Pel que fa als casos sospitosos, és a dir, aquelles persones que han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas sense una prova diagnòstica amb resultat positiu, la ciutat registra 1.815.  

Respecte als centres d’atenció primària, el CAP Anton de Borja segueix encapçalant el nombre de contagis amb 267 casos, el CAP Mútua 199 casos, i el CAP Sant Genís 128.

 

Pel que fa al sexe, la tendència continua igual i són més dones (352) que no pas homes (242) amb resultat positiu.

Si analitzem el mapa interactiu per municipis, que també elabora el departament de Salut, llavors el nombre de contagiats per coronavirus a Rubí es rebaixa als 540, i augmenten els sospitosos fins als 1.579.

Segons el mateix baròmetre i, en comparació amb la resta de municipis del Vallès Occidental, Rubí continua en cinquena posició darrera de Sabadell (2.056 positius i 5.415 sospitosos); Terrassa (1.719 positius i 6.550 sospitosos); Sant Cugat (744 positius i 2.194 sospitosos); i Cerdanyola (590 positius i 1.564 sospitosos).

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.