Rubí torna a ser la seu dels Premis Vinari

Aquesta ha sigut la 11ª edició on Rubí ha estat la seu d'aquests prestigiosos premis

Rubí ha tornat a ser la seu els Premis Vinari, la cerimònia on s'escullen els millors vins catalans de l'any. El Celler Cooperatiu ha sigut el lloc escollit el dilluns 18 de setembre, on els enòlegs, sommeliers i altres professionals del sector han tastat i valorat tota mena de vins de diferents ubicacions de la geografia de Catalunya.

Aquesta edició ha batut el rècord del nombre de tastadors i tastadores, i a més, ha sigut l'any on més dones n'hi ha hagut al jurat. La tasta dels experts ha sigut a cegues, i han provat diferents estils de vins: blancs, negres, criances i escumosos. A més també han valorat els dolços, els rancis i els vins de postres. En total, el jurat ha tastat més de 300 vins, que els ha puntuat en diverses categories.

Aquesta ha sigut la 11ª edició on Rubí ha estat la seu d'aquests prestigiosos premis. No obstant això, el nom dels guanyadors no es podrà saber fins al 6 d'octubre, on es proclamaran a Vilafranca del Penedès.

Els premis són l'avantsala d'unes de les celebracions més emblemàtiques de Rubí, la Fira del Vi, que es preveu que serà l'últim cap de setmana d'octubre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.