Rubí torna a viure una nova edició de 'Fora Estocs d'hivern'

Desenes d'establiments de Rubí s'han sumat a aquest dia organitzat per Comerç Rubí

Rubí torna a viure una nova edició de 'Fora Estocs' d'hivern. Nombrosos comerços del Passeig Francesc Macià, Avinguda Barcelona, Carrer Sant Cugat i Carrer Maximí Fornés han tret al carrer els seus millors productes per a oferir a la ciutadania rubinenca una jornada a l'aire lliure. Desenes d'establiments de Rubí s'han sumat a aquest dia tan especial, que és organitzat per Rubí Comerç.

Un any més el 'Fora Estocs' ha sigut un èxit. Milers de rubinencs i rubinenques han sortit pels carrers de la ciutat per a comprar diferents articles d'alta qualitat i així donar suport al comerç local.

La nova edición del 'Fora estos' torna a ser un èxit. Foto: P.S.

La nova edició del 'Fora estos' torna a ser un èxit. Foto: P.S.

 

S'han pogut veure tota mena d'establiments, des dels més tradicionals fins als més nous, i en tots hi ha hagut moltes persones disposades a atendre amb molta il·lusió. Com sempre, l'epicentre principal ha sigut a l'Illa de vianants, en concret al Passeig Francesc Macià i a l'Avinguda Barcelona. Als carrers adjacents, també s'han trobat diverses paradetes.

A principis d'estiu, es tornarà a viure una nova jornada dels 'Fora Estocs' i tant els establiments com la ciutadania podran gaudir d'un dia dedicat al comerç local i amb un temps més agradable.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.