Rubí tornarà a celebrar la tercera edició de la Color Week

Del 20 al 26 de març, diferents barris de la ciutat acolliran activitats participatives, intervencions artístiques i visites guiades per l'art urbà

Rubí celebrarà la tercera edició de la Color Week del 20 al 26 de març. Organitzada per l'Ajuntament, la programació inclou activitats a l’espai públic, des d’intervencions artístiques a accions participatives i visites guiades per l'street art de la ciutat. 

En aquest sentit, el dilluns 20 de març, el parc del barri del Pinar serà objecte d’una nova pintada col·lectiva que donarà continuïtat a la que van protagonitzar l’any passat els veïns de la zona.

El dimarts 21 i el dimecres 22 de març, en el barri de Les Torres acollirà una proposta lúdica per als infants de Rubí, alhora que es fomenta l’ús compartit de l’espai públic i la responsabilitat compartida a través del joc. En aquesta ocasió, es proposarà als nens i nenes que hi posin color pintant jocs a terra. El dia 21, l’activitat es farà a la plaça de Neus Català i Pallejà i, el dia 22, a la plaça de la Constitució.

El dimecres 22 de març, l’alumnat de Serigrafia Artística de l’Escola d’Art i Disseny edRa donarà continuïtat al mural que va pintar l’any passat al mur extern de l’aparcament del Rubí Forma amb un nou disseny.

També es decorarà un tram de la façana del Mercat municipal del passatge de Llobateras. El dijous 23 de març, l’artista Elisa Capdevila, autora de l’espectacular mural del Celler, hi començarà a pintar colorits bodegons que tindran com a protagonistes els productes frescos de l’equipament comercial.

L’art urbà també serà present a la Color Week a través de dues visites guiades a la ruta de l’street art. Aquests recorreguts es faran el dissabte 25 de març i el diumenge 26 de març, i permetran conèixer una desena de les més de trenta obres d’art urbà que hi ha arreu de la ciutat. Per participar-hi, cal fer la inscripció gratuïta al WhatsApp 620 565 321 i al correu info@rubiguiem.com.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.