El Saló del Còmic i el Manga i les festes de barri omplen d'activitats el cap de setmana

Festes al barri del Mercat, la Plana del Castell i Saló del Còmic i el Manga a la rambla del Ferrocarril

Aquest cap de setmana, a més de calor, la ciutat acollirà diverses activitats a l'aire lliure en aquesta època de l'any que ja és l'avantsala de l'estiu. 

Aquest divendres, a les 17 h, arrencarà la segona edició del Saló del Còmic i el Manga a la rambla del Ferrocarril. La fira comptarà amb exhibicions de K-Pop, xerrades, tallers i 24 parades d'autors i editorials. 

Durant el cap de setmana, el saló es podrà visitar els matins de 10 a 14 h, obrirà de nou a les 17 h i tancarà a les 21 h, dissabte i a les 20.30 h, diumenge. (Consulta la programació completa aquí). 

Més info: Rubí celebrarà la segona edició del Saló del Còmic i el Manga

També aquest divendres comencen les esperades festes de barri del Mercat. Tot i que finalment no s'han retirat les jardineres, tal com demanava l'associació de veïns per tenir més espai, estan convençuts que tindran gran èxit, ja que fins diumenge han organitzat una fira d'atraccions, festa de l'escuma, disco mòbil, concerts i exhibicions diverses. 

Més info: Festes de barri de la zona del Mercat aquest cap de setmana

Els veïns de la Plana del Castell, en canvi, celebraran la seva festa de barri en un únic dia. Serà aquest dissabte 18 de juny, quan hi ha previst un torneig de tennis taula, amb inscripció prèvia, un sopar participatiu a la plaça les 20:30 h, en el qual cadascú podrà portar el seu menjar per gaudir de la fresca, i a les 22 h hi ha prevista una actuació musical participativa. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.