Set ajuntaments, en contra d'una línia de molt alta tensió que arribaria a Rubí

Els set municipis han acordat presentar al·legacions de forma conjunta i emprendre accions polítiques contra la MAT projectada per l'empresa Forestalia

Els Ajuntaments de Rubí, Abrera, Esparraguera, Olesa de Montserrat, Castellbisbal, Hostalets de Pierola i Ullastrell han anunciat el seu rebuig total a la línia de molta alta tensió entre Hostalets de Pierola i Rubí proposada per l'empresa Forestalia SL

L'Ajuntament de Rubí informa que representants dels set municipis afectats per aquesta proposta d’infraestructura han posat en comú el seu desacord en una reunió celebrada aquest dimecres 10 de novembre de forma telemàtica.

slide

Representants dels set municipis afectats per aquesta infraestructura s'han reunit de forma telemàtica. FOTO: Cedida

Els ajuntaments presentaran al·legacions conjuntes

Forestalia SL ha presentat un projecte de construcció d'una línia de molt alta tensió (MAT) de 400kv que travessarà tot Catalunya central i arribarà a una central elèctrica de Rubí. Actualment, el darrer tram entre Hostalets de Pierola i Rubí es troba en exposició pública per part del Ministeri de Política Territorial.

Els set municipis han acordat presentar al·legacions de forma conjunta i emprendre accions polítiques per sumar suports institucionals al rebuig d’aquesta infraestructura.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.