Suspesos dos desnonaments a Rubí

La plataforma d’afectats per la hipoteca de Rubí ha ocupat una casa per establir la seva seu social

Aquesta setmana s’han suspès dos desnonaments dels quals la plataforma d’afectats per la hipoteca (PAH) de Rubí tenia constància. Un primer llançament estava previst per aquest dimarts al carrer Juan Ramon Jiménez i un segon al carrer Plana de Can Bertan aquest dimecres, que ara ha quedat ajornat per a la setmana vinent. 

Segons explica la PAH, el pis de Juan Ramon és propietat del BBVA i hi viuen dues dones, una d’elles amb una discapacitat. El desnonament però, previst a les 12 h, es va suspendre finalment dues hores abans de la seva execució.

 

En el cas del pis del carrer Plana de Can Bertran, la PAH explica que el pis és propietat de CaixaBank i hi viu una família amb tres menors. El llançament estava previst per aquest dimecres a les 9:30 h i al voltant de l’edifici i davant l’entrada s’han concentrat membres de la plataforma com a mostra de suport. També s’ha presentat el tècnic d’una coneguda empresa de seguretat i alarmes a la llar. Segons la plataforma, el desnonament es podrà realitzar entre el 29 de novembre i el 3 de desembre sense avís previ i segurament hi haurà agents policials de l'ARRO.

Finalment però, també s’ha anunciat que aquest desnonament, que ja acumula cinc ordres d’execució, quedava suspès per ordre del jutjat. Segons la PAH, en cap dels dos casos, s'ofereix l'opció d'un lloguer social.  

Seu de la PAH de Rubí al carrer Plana de Can Bertran 19. FOTO: NHS

Seu de la PAH de Rubí al carrer Plana de Can Bertran 19. FOTO: NHS

Nova seu social de la PAH 

Cal recordar que la plataforma va ocupar la setmana passada una casa del carrer Plana de Can Bertran 19, propietat del BBVA, per establir la seva seu i assessorar persones sense recursos que s’enfrontin a un procés judicial de desnonament. 

La casa que han ocupat és l’antiga seu de la Unión Extremeña de Rubí i des de fa uns dies, membres de la PAH s’han encarregat d’arreglar la façana i la setmana vinent faran una inauguració oficial. 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.