La T-Mobilitat s'amplia a les zones 2 i 3 de Ferrocarrils

A la línia del Vallès, es podrà utilitzar en la totalitat del seu trajecte

La T-Mobilitat es podrà utilitzar a partir d'aquesta setmana a les zones 2 i 3 de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat. D'aquesta manera, l'Autoritat del Transport Metropolità fa un nou pas per a l'expansió de la nova targeta de transport.

Concretament, a la línia del Vallès s'incorpora de forma completa ja que les estacions estan repartides entre les zones 1, 2 i 3, mentre que a la línia del Llobregat la incorporació serà parcial fins a Sant Esteve Sesrovires, al ramal Igualada, i fins a Olesa de Montserrat, al ramal Manresa. Les persones que vulguin viatjar més enllà de la zona 3 hauran de seguir utilitzant les actuals targetes.

L'ATM precisa però que els viatgers que utilitzin la T-Mobilitat a les corones 2 i 3 hauran de moure's exclusivament en FGC o fer transbordament en algun mitjà de transport operats per empreses de l'àrea metropolitana que ja la tinguin en funcionament, com el metro, el bus o el tramvia. En canvi, els qui hagin de fer transbordament des de FGC cap a un altre mitjà de transport de les corones 2 i 3 encara haurà d'utilitzar els títols magnètics.

Per tipologia de títols, estan inclosos fins a la zona 3 la T-Casual, la T-usual, la T-jove, la T-usual i la T-jove i la T-familiar.

Amb el desplegament de la T-mobilitat fins a la corona 3, Ferrocarrils incrementa també els punts d'atenció als usuaris i s'obriran dos nous punts, als vestíbuls de les estacions Sabadell Plaça Major i Terrassa Rambla, que s'afegiran als de la Plaça Catalunya i la Plaça Espanya.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.