Tallers artístics d’estiu per a infants amb música d'ABBA i els Beatles

Les famílies interessades han formalitzar la inscripció en línia del 25 de maig al 6 de juny

L’Escola d’Art i Disseny edRa i l’Escola Municipal de Burés posaran en marxa aquest juliol una nova edició del MusicArt: tallers artístics d’estiu, que uneixen la música i les arts plàstiques amb la participació de les dues escoles artístiques municipals de la ciutat.

Tot amb la música i la història dels grups ABBA i els Beatles com a centre d’interès, que servirà per confeccionar un projecte final.

Els tallers de MusicArt es desenvoluparan en dos torns: del 4 al 8 de juliol i de l’11 al 15 de juliol, sempre de 9 a 13 h. En total, s’ofereixen 60 places per a nens i nenes d’entre 6 a 12 anys repartides en dos torns. Per cada torn, s’oferiran 30 places, 15 per nenes i nens de primària que ja hagin cursat de 1r a 3r i 15 places més per a nens i nenes que hagin fet de 4t a 6è de primària. El taller costarà 50 euros per setmana i infant inscrit.

Les famílies interessades han formalitzar la inscripció en línia a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí, del 25 de maig al 6 de juny, inclosos.

L’adjudicació de plaça es farà per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat, si hi ha vacants.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.