La taquilla del teatre municipal La Sala també obrirà els dissabtes al matí

Les entrades per als espectacles del teatre de la ciutat també es podran adquirir de forma presencial els dissabtes de 10 a 13 h

El teatre municipal La Sala amplia els dies d'obertura de la seva taquilla i les entrades es podran comprar de forma anticipada i presencial els dissabtes, de 10 a 13 h, sempre i quan no siguin dies festius.

Així doncs, es podran adquirir els tiquets de la següent manera:

  • Anticipadament al teatre els dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20 h (excepte els festius i els espectacles familiars), i els dissabtes, de 10 a 13 h (excepte els festius i els espectacles familiars).
  • El mateix dia de la representació de l’espectacle, a les taquilles del teatre, una hora abans de la funció.
  • Anticipadament a través d’Internet a www.teatrelasalarubi.koobin.cat.

La nova temporada del Teatre Municipal La Sala va arrencar el passat 29 de gener amb l'espectacle de la companyia local Vuit Temps La nona. La programació seguirà aquest proper diumenge 5 de febrer amb la proposta familiar Un vestit nou per a l'emperador, de la companyia La Pera Llimonera i sota la direcció de Pep Vila i Toni Albà. 

Més info: Tret de sortida de la nova temporada del teatre municipal La Sala

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.