La Taula sectorial de seguretat a les urbanitzacions es reuneix amb el veïnat a Sant Muç

Els rubinencs i rubinenques de les urbanitzacions han exposat la situació d'aquestes zones als regidors delegats i els cossos de seguretat

La Taula sectorial de seguretat a les urbanitzacions s'ha reunit amb el veïnat a l'edifici Ressò de Sant Muç, aquest dimecres 17 d'abril. A l'esdeveniment, els rubinencs i rubinenques viuen a aquestes zones de Rubí han donat a conèixer les situacions i problemàtiques del dia a dia als regidors delegats i els cossos de seguretat (Policia Local, Mossos d'Esquadra i Protecció Civil).

Alguns dels temes que s'han tractat a la trobada han sigut sobre la presència policial als carrers de les urbanitzacions i els dispositius de proximitat. Altres aspectes que també han estat molt presents ha sigut el debat sobre incorporar càmeres de videovigilància, els vehicles abandonats, la gestió de residus, els abocaments irregulars i les pràctiques irregulars de caça. A més, també han destacat l'increment de conductes incíviques, com l'excés de velocitat al volant i els sorolls alts.

Protecció Civil ha demanat al veïnat de les urbanitzacions de Rubí que se sumin a les campanyes de prevenció, com la pirotècnica per Sant Joan o les que tenen a veure amb incendis forestals, que van a càrrec de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPCR). Sobre aquest tema, s'ha fet públic que es portaran endavant unes xerrades específiques amb els Bombers que es faran: 29 d'abril a l'Escola Joan Maragall, 6 de maig a l'edifici Ressò de Sant Muç i el 20 de maig a la Zona Esportiva de Can Mir; totes a partir de les 18:30h.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.