contingut promocionat
logo ajuntament rubí

 

 

 

Dia de la Terra: Descobreix la vida rural de Rubí en aquest vídeo testimonial

El vídeo de 'La Pagesia a Rubí' està emmarcat en el 'Dia de la Terra', que cada any la ciutat de Rubí, com moltes altres, celebra

El 'Dia de la Terra', 22 d'abril, és un dia i una setmana plena d'activitats a Rubí, aquest any adaptades al context de COVID-19, i per tant online i a l'aire lliure, que volen donar valor a la riquesa de l'entorn natural que té la ciutat. Una ciutat que té una realitat agrícola ben viva i un entorn envejable.

Bàner Dia de la Terra

 

Els protagonistes del vídeo "La Pagesia de Rubí"

El vídeo, que s'ha fet des de l'Ajuntament de Rubí, és un homenatge als pagesos i pageses de Rubí i a la terra, a l'entorn natural, el qual a través de la xarxa d'itineraris ens permet descobrir el passat i present de Rubí.

Qui són els protagonistes del vídeo? 13 persones vinculades al món de la pagesia de Rubí, que encara avui treballen a la ciutat, i brinden l'oportunitat de veure i viure la vida rural amb els camps de cereals, els fruiters, horts i vinyes. Protagonistes destacats de la història rubinenca que ajuden a conservar aquest entorn natural i que configuren l'ànima de poble.

Gràcies a aquest document filmat, pots descobrir els indrets singulars de la ciutat com Can Ramoneda, Can Serrafosà, Les Vinyes de l'Òscar de la Masia Can Xercavins, els horts col·lectius situats al costat de la Masia de Can Feliu i Cal Patilles amb ceps de més de 100 anys.

Mira el vídeo i descobreix la riquesa de la vida rural de Rubí i del seu entorn natural.