contingut promocionat
Policlinic L

 

Els tractaments facials rejovenidors més top

Tractaments que et pots fer còmodament a Rubí, amb la primera visita informativa i assessorament gratuït

Policlínic Rubí ens proposa la perfecta combinació de tractaments facials mèdic-estètics per a rejovenir aquest estiu. D'una banda el Botox, per aconseguir tractar les arrugues d'expressió. D'altra banda la mesoteràpia, un compost d’oligoelements, vitamines, antioxidants... que tracten la pell des de l'interior i li donen la lluminositat perduda. El millor són els resultats ràpids i visibles, a un preu assequible. A Rubí pots fer-te aquests tractaments en la unitat de medicina estètica de Policlínic Rubí, on la primera visita informativa amb assessorament és gratuïta.

Aquest estiu 2020 tens el pack d'aquests 2 tractaments facials al preu especial de 390€. Si necessites més informació o una visita informativa gratuïta has de sol·licitar-la en el tel. 93 697 80 40 o en el mail info.estetica@grup-policlinic.com.

Policlinic B

El Botox, és considerat un dels més revolucionaris mètodes de rejoveniment facial, és una proteïna que actua relaxant la musculatura i que va començar a utilitzar-se en medicina en els anys 80.

La preocupació, el riure i altres expressions quotidianes generen marques permanents en la cara, principalment en el front, l'entrecella i al voltant dels ulls. Amb l'aplicació del Botox s'aconsegueix la relaxació dels músculs que produeixen les arrugues suavitzant les línies d'expressió però mantenint l'expressivitat facial normal.

La mesoteràpia facial és un tractament per a hidratar, reafirmar, il·luminar i, en definitiva, rejovenir el nostre rostre. Aquest tractament de medicina estètica és molt popular entre les famoses, perquè a més del benefici que es veu des de la primera sessió ajuda a retardar l'envelliment.

 

Unitat de medicina estètica de Policlínic Rubí 

Carrer de Pere Esmendia, 25. Rubí. Al costat dels Jutjats

T. 93 697 80 40

p.rubi@grup-policlinic.com

www.grup–policlinic.com