Torna la 50a edició de la Marxa Infantil de Regularitat de Rubí

A la caminada podran participar nens i adults i a la tornada hi haurà activitats d'aventura per als més petits

Després de dos anys de pandèmia, es reprèn la Marxa Infantil de Regularitat de Rubí amb normalitat. L'excursió, dirigida a nens i nenes d'entre 7 i 12 anys, tindrà lloc el 23 d'octubre, i també podran participar persones adultes que vulguin reviure l'experiència de la Marxa, que compleix la seva 50a edició. A més, rebran com a obsequi una samarreta commemorativa.

Organitzada pel Centre Excursionista de Rubí (CER), les inscripcions, tant per a infants com per adults, es faran a través de la seva web fins al 20 d'octubre.

Punt de sortida i activitats d'aventura 

La sortida de la Marxa Infantil serà a les 9.30h des del Camí de Can Xercavins i la sortida de la Marxa d’adults serà des del mateix punt i una vegada hagin sortit tots els participants infantils. Els infants i els adults realitzaran un recorregut similar d’11 quilòmetres per camins de muntanya.

L’arribada serà al mateix lloc a partir de les 12.30h. En arribar, els infants podran participar de les activitats d’aventura, com un rocòdrom, pont de mico, inflables, etc. i un dinar amb la família a la mateixa esplanada.

Un munt de premis 

Com sempre, les tres primeres parelles classificades en la Marxa de Regularitat seran premiades i s'afegeix un quart premi TOT Rubí, gentilesa del Club Natació Rubí, consistent en una motxilla i una tovallola del club per cada membre de la parella guanyadora. A més, es repartiran gorres del TOT entre tots els participants, hi haurà l'obsequi de 10 cantimplores i es guardonarà l'escola o entitat amb més integrants a la Marxa. 

Preu de les inscripcions

El preu de la Marxa infantil és de 6 + 1 euro (assegurança obligatòria) i inclou el dret de participació a la Marxa i a les activitats infantils, refresc i obsequi.

El preu de la Marxa d’adults és de 4 + 1 euro (assegurança obligatòria) i inclou el dret de participar a la Marxa, refresc i samarreta commemorativa de la 50a edició.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.