Èxit de participació a la Caminada Nocturna 2022

Enguany l'itinerari ha recorregut l'entorn natural de Can Serrafossà

La Caminada Nocturna 2022, que ha organitzat Rubí d'Arrel i el Centre Excursionista de Rubí, ha estat marcada per un ambient lúdic i multitudinari, ja que ha comptat amb la participació de 1.100 persones, segons fonts de l’organització. “Crec que podem fer una valoració molt positiva perquè hem arreplegat molta gent després de la pandèmia que hem viscut” ha comentat Jordi Puig, president del CER.

Tot i l’amenaça de pluja que es preveia per al cap de setmana i el cel ennuvolat que ha tingut tota la jornada, no ha caigut ni una gota i s’ha pogut realitzar la Nocturna amb normalitat.

El recorregut ha començat al pati de l’escola Rivo Rubeo a les 19:30, des d’on els excursionistes han anat cap a la zona de Sant Genís, el torrent Fondo i Can Pi de la Serra. En aquest punt el recorregut s’ha bifurcat en un camí llarg i un camí curt. Aquest últim ha anat cap a la masia de Can Serrafossà i ha tornat pel castell de Sant Genís. El més llarg ha anat fins a la serra de l'Oleguera i les restes de Can Riquer, fins a Castellbisbal i, des d'aquí, han tornat novament fins a Sant Genís. En ambdós casos la ruta ha acabat de nou al pati de l’escola.

Durant el trajecte hi ha hagut diferents punts d’informació per fer parades. El més destacat ha estat el de Can Riquer, on estava situada la Plataforma Rubí sense Abocadors, informant sobre les conseqüències mediambientals d’obrir una extractiva en aquesta zona.  A la masia de Can Pi de la Serra han fet un petit espectacle audiovisual, a càrrec de la productora La Lombarda, i a la de Can Serrafossà s’ha representant una sessió de microteatre.

 La caminada ha acabat amb una botifarrada animada amb actuacions musicals del grup Pebrots Escalivats, que han fet versions de Red Hot Chili Peppers, i la DJ Casqui. Tot organitzat per l'associació musical juvenil La Sònik.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.