Torna una nova edició del concurs L'Aurora Music

El concurs comença demà i acabarà l'11 de maig amb la gran final

L'Associació Espai Sociocultural L'Aurora ofereix un any més el seu concurs de música en directe. L'objectiu és que els músics puguin tocar en un escenari davant d'un públic i tinguin l'oportunitat de calibrar els seus projectes musicals, donant-los la repercussió mediàtica que pot oferir l'associació.

La primera fase del concurs es disputarà de 20h a 22h els dijous 15, 29 de febrer i 14 de març, la segona fase tindrà lloc també de 20h a 22h el 4 i 18 d'abril, la semifinal serà el 2 de maig a les 20h i la gran final dissabte 11 de maig a les 21h.

Imatge del concurs L'Aurora Music 2020. FOTO: Cedida

Imatge del concurs L'Aurora Music 2020. FOTO: Cedida

El concurs neix des de l'experiència de les Jam Session que se celebren a la seu de l'entitat tots els dijous, un lloc de trobada de músics aficionats i de gent que estima la música. L'escenari de l'Associació Espai Sociocultural L'Aurora reuneix una varietat de músics de totes les edats, convertint-se en un espai on poden tocar gent que no té cap lloc per fer-ho i on ajuntar-se amb altres músics amb molts anys de trajectòria musical, encara que no siguin músics professionals.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.