Torna la tradicional mostra de diorames a Rubí

L’exposició de l'Associació de Pessebristes de Rubí es podrà veure a l'Aula Cultural del 18 de desembre al 15 de gener

El Nadal a la ciutat no seria el mateix sense la tradicional exposició de l’Associació de Pessebristes de Rubí. Un any més, aquestes autèntiques obres d’art en miniatura es podran veure al seu espai habitual, l’Aula Cultural de l’avinguda Barcelona, 84.

"Aquest any estem il·lusionats perquè tenim dos diorames especials dedicats als 60 anys del Museu Etnogràfic Vallhonrat i als 100 anys de l'Esbart Dansaire", expliquen des de l'organització. 

Els diorames es podran visitar a partir del 18 de desembre, de dilluns a dissabte, de 17.30 a 20.30 h, i els diumenges i festius, de 12 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h.

A més, l'Associació de Pessebristes de Rubí ens anima a acompanyar-los en la instal·lació d'un pessebre en el medi natural de la ciutat: el mirador del camí de Can Tiraries, dins el parc de Ca n'Oriol. La sortida serà l'11 de desembre a les 10 h des de l'era de la Masia de Ca n'Oriol, amb la col·laboració amb el Centre Excursionista de Rubí. 

La ciutat també comptarà amb pessebres construïts per l’Associació de Pessebristes de Rubí a la plaça de l'Ajuntament i a la Biblioteca municipal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.