contingut promocionat
Kids&Us logo

 

Tornen les Fun Weeks! El casal d'anglès més divertit en forma de setmanes temàtiques

Una experiència educativa única, amb noves temàtiques cada setmana i plena d'activitats 100% en anglès per a nens i nenes de 3 a 10 anys

Under the seaGreat inventionsAustraliaSpace & Aliens, Madness at the museum, Mountain Adventures i Camping seran les temàtiques que aquest estiu podran viure els infants a les Fun Weeks, el casal d'anglès del centre que Kids&Us té a Rubí.

  Més info de les Fun Weeks

Durant aquests casals d'estiu, que s'estendran setmana per setmana del 26 de juny al 4 d'agost i del 28 d'agost a l'1 de setembre, els infants viuran una experiència educativa única cada setmana, amb activitats de psicomotricitat a l'aire lliure, tallers de teatre per fomentar la seva expressió oral i confiança, treballs manuals per potenciar la seva creativitat i concentració i moltes activitats tipus realia que permetran experimentar i aprendre a través del joc i sempre en un ambient 100% en anglès.

A més, Kids&Us possibilita diversos horaris. De 9 a 13h, de 9 a 15h o de 9 a 17h. També pots demanar horari d'acollida abans i després de l'hora de sortida. Només ho has de comentar amb el centre.

Per a infants de 3 a 10 anys

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques que s'adrecen a infants d'entre 3 i 10 anys per facilitar-los el contacte amb l'anglès durant els períodes de vacances. Aquestes setmanes temàtiques, que es fan en el centre del carrer Cervantes 108-110, utilitzant la metodologia d'aprenentatge de Kids&Us i estan totalment dissenyades perquè els nens i les nenes es diverteixin i aprenguin a través del mètode natural d'aprenentatge que imparteix Kids&Us.

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. D'aquesta manera, i cada setmana, se submergiran en un món nou mitjançant els diferents temes i històries diferents per a cada grup d'edat creades per facilitar l'adquisició de l'idioma.

Façana de l'escola d'anglès de Rubí, Kids&Us Rubi. FOTO: Cedida
Redacció